Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chessington FC Eminent Swords
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
James passt de bal met de wreef. Dickeson heeft problemen om de bal te vangen. Wigley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wigley krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Hando bereikt de bal nog maar net als eerste. Brimson verovert de bal door een tackle van achteren. Rossiter is nu in balbezit. Mumford onderschept slim de pass. Mumford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Money is nu in balbezit. Howse onderschept slim de pass. Howse passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hando de bal. Hando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chessington FC - Eminent Swords 0:1

26e minuut.
Wigley geeft de bal voor. Daar is Wilks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Money is nu in balbezit. Money schiet op doel. Piper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chessington FC - Eminent Swords 1:1

41e minuut.
Carver is nu in balbezit. Carver geeft de bal voor. Money met een sublieme pass. James rent richting de bal. James schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chessington FC 57%, Eminent Swords 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chessington FC - Eminent Swords 1:1

47e minuut.
Wilks geeft de bal voor. Shephard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee. Shephard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shephard kan niet meer verder spelen. Stock komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoult de bal onder controle te krijgen. Dickeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoult legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dickeson raakt geblesseerd tijdens het duel. Mumford legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stock geeft een lange en hoge pass. Neilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Neilson met een sublieme pass. Money bereikt de bal nog maar net als eerste. Money draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Piper trapt de bal weg. Rossiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossiter geeft een hoge lob. Piper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Neilson kopt de bal weg. Money is nu in balbezit. Carver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carver krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chessington FC 42%, Eminent Swords 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chessington FC - Eminent Swords 1:1