Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridiculous Hawks Cardiff Bay Hotel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bleddyn kopt de bal weg. Metcalf heeft problemen om de bal te vangen. Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd rent richting de bal. Lloyd draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
German probeert naar een medespeler te passen. Lloyd is nu in balbezit. Lloyd passt de bal zonder na te denken. Brook rent richting de bal. Brook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridiculous Hawks - Cardiff Bay Hotel 1:0

11e minuut.
Lloyd verovert de bal door een tackle van achteren. Lloyd met een sublieme pass. Brook is nu in balbezit. Brook haalt uit met een fantastische trap. Clements maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridiculous Hawks - Cardiff Bay Hotel 2:0

36e minuut.
Doeltrap. Shrimpton trapt de bal weg van het doel. Langton kopt de bal weg. Lloyd rent richting de bal. Lloyd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridiculous Hawks 44%, Cardiff Bay Hotel 56%.
Ridiculous Hawks - Cardiff Bay Hotel 2:0

47e minuut.
Brook verovert de bal door een tackle van achteren. Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook is nu in balbezit. Brook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridiculous Hawks - Cardiff Bay Hotel 3:0

51e minuut.
Lloyd passt de bal zonder na te denken. Hales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drewitt rent richting de bal. Drewitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridiculous Hawks - Cardiff Bay Hotel 3:1

60e minuut.
Bourne geeft een hoge lob. Lloyd is nu in balbezit. Metcalf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd onderschept slim de pass. Lloyd passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Smart rent richting de bal. Smart passt de bal zonder na te denken. Metcalf rent richting de bal. Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Shrimpton geeft de bal voor. Inworp. German met een snelle inworp. Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridiculous Hawks 48%, Cardiff Bay Hotel 52%.
Ridiculous Hawks - Cardiff Bay Hotel 3:1