Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Crusaders morgans mongs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Batt kan de bal niet met de borst controleren. Kaltenbach onderschept slim de pass. Kaltenbach speelt de bal door. Wetter is nu in balbezit. Wetter schiet op doel. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Crusaders - morgans mongs 1:0

12e minuut.
Peters trapt de bal weg van het doel. Wigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigley passt de bal in één keer door. Wetter is nu in balbezit. Wetter schiet op doel. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy onderschept slim de pass. Brookman begaat een overtreding. Duffy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Jeremy heeft problemen om de bal te vangen. Brookman verovert de bal door een tackle van achteren. Brookman probeert naar een medespeler te passen. Haworth is nu in balbezit. Haworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wetter speelt de bal door. Wigley is nu in balbezit. Sadler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sadler naar de kleedkamers voor een vroege douche. Wigley raakt geblesseerd tijdens het duel. Watkins met een snel genomen vrije trap. Kaltenbach krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wetter maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Wigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Elles de bal. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter haalt uit met een fantastische trap. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Spencer de bal onder controle te krijgen. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman met een sublieme pass. Haworth rent richting de bal. Haworth draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Wilks verovert de bal door een tackle van achteren. Wilks passt de bal in één keer door. Haworth rent richting de bal. Haworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardiff Crusaders - morgans mongs 1:1

38e minuut.
Peters met een sublieme pass. Schepple probeert de bal met de borst te controleren. Schepple met een sublieme pass. Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Haworth draait met de bal, schiet en ... Peters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Crusaders 57%, morgans mongs 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardiff Crusaders - morgans mongs 1:1

65e minuut.
Triggs geeft een lange en hoge pass. Batts controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadd. Gadd krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Batts verovert de bal door een tackle van achteren. Batts geeft de bal voor. Haworth rent richting de bal. Haworth haalt uit met een fantastische trap. Peters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Crusaders - morgans mongs 1:2

86e minuut.
Earl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triggs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brookman. Brookman krijgt een gele kaart. Triggs moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Triggs kan niet meer verder spelen. Davenport komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Wigley kopt de bal weg. Daar is Goodwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetter is nu in balbezit. Wetter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardiff Crusaders - morgans mongs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Crusaders 41%, morgans mongs 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardiff Crusaders - morgans mongs 2:2