Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morgans mongs Cardiff Crusaders
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jeremy rent richting de bal. Haworth onderschept slim de pass. Haworth haalt uit met een fantastische trap. Evins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
morgans mongs - Cardiff Crusaders 1:0

9e minuut.
Brookman speelt de bal door. Evins is nu in balbezit. Evins passt de bal zonder na te denken. Daar is Haworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haworth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Watkins met een harde bal richting middenveld. Brookman probeert naar een medespeler te passen. Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Haworth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Brookman speelt de bal door. Wigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigley passt de bal zonder na te denken. Wetter rent richting de bal. Wetter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Schepple geeft een lange en hoge pass. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Goodwin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morgans mongs 41%, Cardiff Crusaders 59%.
morgans mongs - Cardiff Crusaders 1:0

53e minuut.
Daar is Schepple, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigley speelt de bal door. Elles bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter onderschept slim de pass. Wetter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Watkins rent richting de bal. Watkins probeert naar een medespeler te passen. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
morgans mongs - Cardiff Crusaders 1:1

68e minuut.
Watkins rent richting de bal. Schepple onderschept slim de pass. Schepple met een sublieme pass. Brookman rent richting de bal. Brookman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Jeremy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watkins rent richting de bal. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Schepple met een sublieme pass. Brookman is nu in balbezit. Brookman met een sublieme pass. Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Haworth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morgans mongs 49%, Cardiff Crusaders 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
morgans mongs - Cardiff Crusaders 1:1