Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eminent Swords cwmtillery
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Wilks geeft een hoge lob. Pascoe kopt de bal weg. Daar is Howse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebdon onderschept slim de pass. Ebdon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Piper trapt de bal weg van het doel. Bodin kopt de bal weg. Wetter heeft problemen om de bal te vangen. Batt is nu in balbezit. Batt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - cwmtillery 0:1

17e minuut.
Wilks speelt de bal door. Wheeley met een sublieme pass. Batt is nu in balbezit. Bodin rent richting de bal. Bodin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - cwmtillery 0:2

30e minuut.
Ricket zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barber rent richting de bal. Lawlor begaat een overtreding. Lawlor krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Brooks geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor met een sublieme pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lawlor is nu in balbezit. Lawlor speelt de bal door. Pascoe is nu in balbezit. Hando verovert de bal door een tackle van achteren. Hando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - cwmtillery 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Swords 51%, cwmtillery 49%.
Eminent Swords - cwmtillery 1:2

50e minuut.
Wheeley passt de bal met de wreef. Ebdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebdon speelt de bal door. Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barber met een sublieme pass. Batt rent richting de bal. Bodin is nu in balbezit. Batt rent richting de bal. Batt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - cwmtillery 1:3

71e minuut.
Wheeley rent richting de bal. Wheeley geeft een hoge lob. Barber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lawlor rent richting de bal. Lawlor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - cwmtillery 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Swords 56%, cwmtillery 44%.
Eminent Swords - cwmtillery 2:3