Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chessington FC Cardiff Bay Hotel
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hoult geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blain met een snelle inworp. Taylor is nu in balbezit. Taylor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neilson met een snelle inworp. Hales is nu in balbezit. Money verovert de bal door een tackle van achteren. Money geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hales bereikt de bal nog maar net als eerste. Money rent richting de bal. Bourne rent richting de bal. Money rent richting de bal. Money haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chessington FC - Cardiff Bay Hotel 1:0

17e minuut.
Martin kopt de bal weg. Money bereikt de bal nog maar net als eerste. Money passt de bal met de wreef. Caffell is nu in balbezit. Caffell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Caffell bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffell schiet op doel. Clements probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Borley speelt de bal door. Rossiter is nu in balbezit. Drewitt verovert de bal door een tackle van achteren. Drewitt draait met de bal, schiet en ... Brimson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Caffell rent richting de bal. Caffell passt de bal in één keer door. Daar is Bosanquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Money rent richting de bal. Money haalt uit met een fantastische trap. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wigley zal de hoekschop nemen. Rossiter springt en kopt de bal. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bosanquet geeft een lange en hoge pass. Hanmer kopt de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Borley onderschept slim de pass. Borley geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chessington FC 43%, Cardiff Bay Hotel 57%.
Chessington FC - Cardiff Bay Hotel 1:0

86e minuut.
Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrimpton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neilson met een snelle inworp. Money geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Caffell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caffell schiet op doel. Clements maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chessington FC - Cardiff Bay Hotel 2:0

90e minuut.
Money probeert de bal aan de voet te houden. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanmer. Bourne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bourne komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chessington FC 43%, Cardiff Bay Hotel 57%.
Chessington FC - Cardiff Bay Hotel 2:0