Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morgans mongs Eminent Swords
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dickeson onderschept slim de pass. Dickeson probeert naar een medespeler te passen. Hando is nu in balbezit. Hando schiet op doel. Watkins probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

3e minuut.
Goodwin geeft de bal voor. Inworp. Jelleyman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lawlor probeert naar een medespeler te passen. Haworth is nu in balbezit. Denham verovert de bal door een tackle van achteren. Brookman rent richting de bal. Brookman schiet op doel. Piper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hillman probeert naar een medespeler te passen. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman met een sublieme pass. Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Haworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
morgans mongs - Eminent Swords 1:0

43e minuut.
Hillman rent richting de bal. Lawlor onderschept slim de pass. Lawlor passt de bal met de wreef. Hando bereikt de bal nog maar net als eerste. Hando draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morgans mongs 50%, Eminent Swords 50%.
morgans mongs - Eminent Swords 1:0

51e minuut.
Daar is Hando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt is nu in balbezit. Wilks verovert de bal door een tackle van achteren. Wilks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Piper met een sublieme pass. Elles heeft problemen om de bal te vangen. Hando is nu in balbezit. Lawlor rent richting de bal. Lawlor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Lawlor de bal. Batt onderschept slim de pass. Batt probeert naar een medespeler te passen. Hando is nu in balbezit. Hando haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Dickeson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilks rent richting de bal. Wilks met een sublieme pass. Haworth is nu in balbezit. Haworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Carver geeft de bal voor. Inworp. Wilks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brookman rent richting de bal. Brookman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lee speelt de bal door. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Hando is nu in balbezit. Lawlor is nu in balbezit. Lawlor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Batt rent richting de bal. Batt probeert naar een medespeler te passen. Carver rent richting de bal. Haworth onderschept slim de pass. Haworth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morgans mongs 64%, Eminent Swords 36%.
morgans mongs - Eminent Swords 1:0