Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cwmtillery Cardiff Bay Hotel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Shrimpton geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willets met een snelle inworp. Koumas is nu in balbezit. Koumas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Brooks geeft een hoge lob. Blunt kopt de bal weg. Pascoe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cwmtillery - Cardiff Bay Hotel 0:1

14e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Drewitt rent richting de bal. Taylor rent richting de bal. Drewitt rent richting de bal. Drewitt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Blain is nu in balbezit. Blain passt de bal zonder na te denken. Daar is Brooks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewitt rent richting de bal. Drewitt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwmtillery 49%, Cardiff Bay Hotel 51%.
cwmtillery - Cardiff Bay Hotel 0:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Denham de bal onder controle te krijgen. Taylor is nu in balbezit. Taylor passt de bal zonder na te denken. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wheeley speelt de bal door. Ebdon is nu in balbezit. Ebdon passt de bal met de wreef. Batt is nu in balbezit. Batt schiet op doel. Clements kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ebdon geeft een hoge lob. Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt draait met de bal, schiet en ... Willets bereikt de bal nog maar net als eerste. Willets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Willets met de inworp. Koumas rent richting de bal. Koumas geeft een hoge lob. Ebdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cwmtillery - Cardiff Bay Hotel 1:1

89e minuut.
Metcalf kopt de bal weg. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt passt de bal met de wreef. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwmtillery 43%, Cardiff Bay Hotel 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cwmtillery - Cardiff Bay Hotel 1:1