Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Bay Hotel cwmtillery
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Clements trapt de bal weg van het doel. Taylor kopt de bal weg. Klungelig pakt Pascoe de bal. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Metcalf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeley onderschept slim de pass. Wheeley met een sublieme pass. Bodin rent richting de bal. Bodin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Bay Hotel - cwmtillery 0:1

13e minuut.
Smart probeert naar een medespeler te passen. Drewitt rent richting de bal. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Young probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Metcalf de bal. Batt is nu in balbezit. Bosanquet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Batt raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Bay Hotel - cwmtillery 0:2

36e minuut.
Bodin passt de bal in één keer door. Taylor probeert naar een medespeler te passen. Drewitt is nu in balbezit. Drewitt draait met de bal, schiet en ... Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Bay Hotel 64%, cwmtillery 36%.
Cardiff Bay Hotel - cwmtillery 0:2

49e minuut.
Wheeley kopt de bal weg. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Hales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hales krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Metcalf geeft de bal voor. Klungelig pakt Brooks de bal. Drewitt rent richting de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Smart is nu in balbezit. Smart geeft een hoge lob. Denham kopt de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Bay Hotel - cwmtillery 1:2

76e minuut.
Metcalf rent richting de bal. Barber is nu in balbezit. Metcalf maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Metcalf naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Bay Hotel 43%, cwmtillery 57%.
Cardiff Bay Hotel - cwmtillery 1:2