Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolting Druids Captivating City
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18
average Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Chappell passt de bal met de wreef. Loader bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodge onderschept slim de pass. Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Baber speelt de bal door. Gibby rent richting de bal. Gibby probeert naar een medespeler te passen. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dix bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Savage geeft de bal voor. Klungelig pakt Langley de bal. Langley geeft een hoge lob. Chappell is nu in balbezit. Chappell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Loader met een sublieme pass. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath is nu in balbezit. Chappell verovert de bal door een tackle van achteren. Chappell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Heriud is nu in balbezit. Heriud speelt de bal door. Chappell is nu in balbezit. Chappell draait met de bal, schiet en ... Dix probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Savage bereikt de bal nog maar net als eerste. Loader onderschept slim de pass. Loader passt de bal zonder na te denken. Heriud rent richting de bal. Heriud geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolting Druids 40%, Captivating City 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Revolting Druids - Captivating City 0:0

50e minuut.
Lodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak onderschept slim de pass. Kozak passt de bal zonder na te denken. Chappell rent richting de bal. Chappell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Gibby met een snelle inworp. Kozak rent richting de bal. Kozak geeft een hoge lob. Dix bokst de bal weg.

59e minuut.
Huish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotterell verovert de bal door een tackle van achteren. Cotterell met een sublieme pass. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolting Druids - Captivating City 1:0

64e minuut.
Heriud verovert de bal door een tackle van achteren. Heriud geeft een lange en hoge pass. Heath speelt de bal door. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolting Druids 31%, Captivating City 69%.
Revolting Druids - Captivating City 1:0