Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
treffgran owen county Enormous Hoops
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Davenport rent richting de bal. Davenport geeft een hoge lob. Nichholls heeft problemen om de bal te vangen. Cloud is nu in balbezit. Cloud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fozer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forster. Fozer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davenport zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Carver de bal. Cloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Biss probeert de bal aan de voet te houden. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper passt de bal met de wreef. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley draait met de bal, schiet en ... Metcalf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Carver met een sublieme pass. Klungelig pakt Blakemore de bal. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long geeft een hoge lob. Cloud krijgt zijn hoofd ertegen. Morse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Biss rent richting de bal. Biss passt de bal in één keer door. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long geeft de bal voor. Cloud springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Drewitt met een snelle inworp. Davenport is nu in balbezit. Davenport probeert naar een medespeler te passen. Ormerod is nu in balbezit. Ormerod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Farrell de bal. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley passt de bal met de wreef. Daniel is nu in balbezit. Daniel schiet op doel. Paal! Na een snelle pass probeert Aspell de bal onder controle te krijgen. Metcalf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Blakemore geeft een lange en hoge pass. Davenport kopt de bal weg. Daar is Havard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
treffgran owen county - Enormous Hoops 0:1

45e minuut.
Davenport met een sublieme pass. Cloud rent richting de bal. Ormerod bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: treffgran owen county 63%, Enormous Hoops 37%.
treffgran owen county - Enormous Hoops 0:1

49e minuut.
Biss geeft een hoge lob. Ormerod is nu in balbezit. Ormerod passt de bal zonder na te denken. Cloud rent richting de bal. Cloud haalt uit met een fantastische trap. Morse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Biss bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel onderschept slim de pass. Daniel passt de bal met de wreef. Draper is nu in balbezit. Draper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Whitley rent richting de bal. Whitley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
treffgran owen county - Enormous Hoops 1:1

72e minuut.
Nichholls met een snelle inworp. Forster heeft problemen om de bal te vangen. Fozer geeft een lange en hoge pass. Cloud is nu in balbezit. Cloud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: treffgran owen county 49%, Enormous Hoops 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
treffgran owen county - Enormous Hoops 1:1