Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superb Wolves Mainland Red
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen tragisch


43e minuut.
Elley rent richting de bal. Elley passt de bal zonder na te denken. Meaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoskins onderschept slim de pass. Hoskins haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jeanne rent richting de bal. Jeanne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Wolves - Mainland Red 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Wolves 38%, Mainland Red 62%.
Superb Wolves - Mainland Red 1:0

47e minuut.
Woodroffe is nu in balbezit. Norris met een sublieme pass. Jeanne met een sublieme pass. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Farror verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray met de inworp. Humble bereikt de bal nog maar net als eerste. Humble haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Norris rent richting de bal. Norris geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Day de bal onder controle te krijgen. Hayward bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayward geeft een hoge lob. Tate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Harvey rent richting de bal. Elley verovert de bal door een tackle van achteren. Elley met een sublieme pass. Hoskins rent richting de bal. Hoskins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Norris geeft de bal voor. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gray. Gray krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Daar is Chatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeanne kopt de bal weg. Hoskins is nu in balbezit. Hoskins schiet op doel. Na een snelle pass probeert Morrice de bal onder controle te krijgen. Gabbidon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Wolves 42%, Mainland Red 58%.
Superb Wolves - Mainland Red 1:0