Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mainland Red Enormous Hoops
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Lea is nu in balbezit. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Ormerod rent richting de bal. Lea rent richting de bal. Lea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainland Red - Enormous Hoops 0:1

21e minuut.
Biss bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevett rent richting de bal. Trevett passt de bal met de wreef. Woodroffe rent richting de bal. Woodroffe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Harvey is nu in balbezit. Davenport verovert de bal door een tackle van achteren. Davenport passt de bal in één keer door. Lea is nu in balbezit. Lea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Metcalf trapt de bal weg van het doel. Ormerod kopt de bal weg. Lea is nu in balbezit. Lea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fozer is nu in balbezit. Fozer speelt de bal door. Farrell met een sublieme pass. Lea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lea draait met de bal, schiet en ... Gabbidon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainland Red 66%, Enormous Hoops 34%.
Mainland Red - Enormous Hoops 0:1

46e minuut.
Aspell rent richting de bal. Aspell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gray geeft de bal voor. Metcalf bokst de bal weg.

74e minuut.
Fozer geeft een hoge lob. Inworp. Gray met een snelle inworp. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mainland Red - Enormous Hoops 1:1

88e minuut.
Humble haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Metcalf met een harde bal richting middenveld. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainland Red 50%, Enormous Hoops 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mainland Red - Enormous Hoops 1:1