Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cymru unedig Vengeful Swords
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Marlow passt de bal met de wreef. Skyrine rent richting de bal. Michael rent richting de bal. Skyrine onderschept slim de pass. Skyrine geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
McCarthy rent richting de bal. McCarthy passt de bal in één keer door. O`Leary is nu in balbezit. O`Leary draait met de bal, schiet en ... Liles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cymru unedig - Vengeful Swords 0:1

42e minuut.
Slade controleert de bal met de borst. O`Leary is nu in balbezit. O`Leary passt de bal zonder na te denken. McCarthy rent richting de bal. McCarthy haalt uit met een fantastische trap. Liles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Liles geeft de bal voor. Dovey kopt de bal weg. Daar is Cockings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCarthy is nu in balbezit. McCarthy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cymru unedig 54%, Vengeful Swords 46%.
cymru unedig - Vengeful Swords 0:1

50e minuut.
Slade geeft de bal voor. Daar is Slade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harding is nu in balbezit. Harding schiet op doel. Dovey probeert de bal aan de voet te houden. Tudor bokst de bal weg.

71e minuut.
Gosling probeert naar een medespeler te passen. Slade controleert de bal met de borst. Slade geeft de bal voor. Skelly is nu in balbezit. Skelly geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Skelly passt de bal zonder na te denken. Michael rent richting de bal. Slade geeft de bal voor. Klungelig pakt Harding de bal. Harding schiet op doel. Tudor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cymru unedig 39%, Vengeful Swords 61%.
cymru unedig - Vengeful Swords 0:1