Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vengeful Swords cymru unedig
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Parsons is nu in balbezit. Parsons haalt uit met een fantastische trap. Dovey heeft problemen om de bal te vangen. Watkin rent richting de bal. Watkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gilligan kopt de bal weg. Church rent richting de bal. Church passt de bal met de wreef. Shrimpton rent richting de bal. Shrimpton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeful Swords - cymru unedig 1:0

40e minuut.
Dovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovey geeft een lange en hoge pass. Baynham kopt de bal weg. Shrimpton heeft problemen om de bal te vangen. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Melville raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marlow komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vengeful Swords 56%, cymru unedig 44%.
Vengeful Swords - cymru unedig 1:0

53e minuut.
McCarthy rent richting de bal. Shrimpton is nu in balbezit. Slade verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthy verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Marlow rent richting de bal. McCarthy is nu in balbezit. Shrimpton is nu in balbezit. Shrimpton draait met de bal, schiet en ... Liles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeful Swords - cymru unedig 2:0

60e minuut.
Parsons probeert naar een medespeler te passen. Daar is Watkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCarthy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McCarthy krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Low verovert de bal door een tackle van achteren. Low geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wilmot de bal onder controle te krijgen. Shrimpton onderschept slim de pass. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeful Swords - cymru unedig 3:0

81e minuut.
Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chappell de bal onder controle te krijgen. Van Den Hauwe rent richting de bal. Van Den Hauwe passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Liles met een harde bal richting middenveld. Gilligan kopt de bal weg. Baddeley heeft problemen om de bal te vangen. Baddeley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilligan probeert naar een medespeler te passen. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Baddeley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baddeley krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gilligan geeft een hoge lob. Baynham is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Church. Baynham moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baynham kan niet meer verder spelen. Triggs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vengeful Swords 48%, cymru unedig 52%.
Vengeful Swords - cymru unedig 3:0