Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manic Miners Vengeful Swords
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Low met de inworp. Baynham rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Browning. Baynham is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baynham zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Llandaff kopt de bal weg. Baynham is nu in balbezit. Baynham met een sublieme pass. Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manic Miners - Vengeful Swords 0:1

22e minuut.
Rosser is nu in balbezit. McCarthy rent richting de bal. Dubberly rent richting de bal. McCarthy verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gilligan passt de bal zonder na te denken. McCarthy bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthy passt de bal zonder na te denken. Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manic Miners - Vengeful Swords 0:2

43e minuut.
Hurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurst probeert naar een medespeler te passen. Carr is nu in balbezit. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manic Miners 61%, Vengeful Swords 39%.
Manic Miners - Vengeful Swords 0:2

47e minuut.
Rosser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shrimpton komt het veld opgelopen. Van Den Hauwe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCarthy bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gilligan passt de bal met de wreef. McCarthy is nu in balbezit. Shrimpton rent richting de bal. Shrimpton draait met de bal, schiet en ... Rigden heeft problemen om de bal te vangen. Culum bokst de bal weg.

68e minuut.
Gilligan is nu in balbezit. Gilligan geeft een hoge lob. Shrimpton is nu in balbezit. Shrimpton draait met de bal, schiet en ... Rigden probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manic Miners - Vengeful Swords 0:3

76e minuut.
Shrimpton geeft een lange en hoge pass. Rigden probeert de bal aan de voet te houden. Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthy rent richting de bal. McCarthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Shrimpton rent richting de bal. Llandaff rent richting de bal. Shrimpton onderschept slim de pass. McCarthy bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manic Miners - Vengeful Swords 0:4

87e minuut.
Van Den Hauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Hauwe passt de bal zonder na te denken. Dubberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrimpton verovert de bal door een tackle van achteren. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manic Miners 66%, Vengeful Swords 34%.
Manic Miners - Vengeful Swords 0:4