Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unruffled Sharks cymru unedig
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 11.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gosling bereikt de bal nog maar net als eerste. Giles onderschept slim de pass. Giles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stephens de bal. Stephens schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Chappell rent richting de bal. Constance verovert de bal door een tackle van achteren. Constance passt de bal met de wreef. Giles rent richting de bal. Giles geeft een hoge lob. Paal! Liles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Webb is nu in balbezit. Webb met een sublieme pass. Daar is Cockings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constance verovert de bal door een tackle van achteren. Constance draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unruffled Sharks 39%, cymru unedig 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unruffled Sharks - cymru unedig 0:0

58e minuut.
Constance met een sublieme pass. Klungelig pakt Webb de bal. Constance verovert de bal door een tackle van achteren. Constance geeft de bal voor. Giles geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Blacker probeert de bal aan de voet te houden. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blacker. Stephens raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Constance neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unruffled Sharks 33%, cymru unedig 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unruffled Sharks - cymru unedig 0:0