Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enormous Hoops Vengeful Swords
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
McCarthy met een sublieme pass. Baddeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Baddeley geeft de bal voor. Rosser rent richting de bal. Rosser draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Aspell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Carr onderschept slim de pass. Carr speelt de bal door. Van Den Hauwe speelt de bal door. Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gilligan verovert de bal door een tackle van achteren. Baddeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Baddeley speelt de bal door. Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Baddeley met een sublieme pass. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell passt de bal in één keer door. Cloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Biss is nu in balbezit. Baddeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Biss begaat een overtreding. Biss krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Baddeley probeert naar een medespeler te passen. Davenport is nu in balbezit. Davenport probeert naar een medespeler te passen. Cloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Hoops 50%, Vengeful Swords 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enormous Hoops - Vengeful Swords 0:0

47e minuut.
Drewitt is nu in balbezit. Drewitt passt de bal in één keer door. Cloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloud haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dovey de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aspell probeert de bal aan de voet te houden. Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Biss bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser verovert de bal door een tackle van achteren. Rosser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Davenport probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fozer de bal. Fozer geeft een lange en hoge pass. Cloud is nu in balbezit. Cloud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Hoops 46%, Vengeful Swords 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enormous Hoops - Vengeful Swords 0:0