Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manic Miners Superb Wolves
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 20
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Buckeridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckeridge geeft een hoge lob. Hoskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoskins draait met de bal, schiet en ... Llandaff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buckeridge neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Wigg onderschept slim de pass. Wigg met een sublieme pass. Dixon rent richting de bal. Hoskins onderschept slim de pass. Hoskins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Elley onderschept slim de pass. Farror is nu in balbezit. Farror passt de bal in één keer door. Constance bereikt de bal nog maar net als eerste. Constance schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manic Miners - Superb Wolves 1:0

19e minuut.
Dixon passt de bal met de wreef. Hurst is nu in balbezit. Hurst met een sublieme pass. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Buckeridge kopt de bal weg. Dubberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberly probeert naar een medespeler te passen. Hoskins is nu in balbezit. Hoskins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manic Miners - Superb Wolves 1:1

31e minuut.
Norris probeert naar een medespeler te passen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon met een sublieme pass. Hoskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoskins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dubberly rent richting de bal. Wigg onderschept slim de pass. Wigg met een sublieme pass. Hoskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoskins schiet op doel. Culum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manic Miners 69%, Superb Wolves 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manic Miners - Superb Wolves 1:1

49e minuut.
Norris geeft een hoge lob. Barrow rent richting de bal. Hoskins onderschept slim de pass. Hoskins draait met de bal, schiet en ... Buckeridge kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Llandaff met een harde bal richting middenveld. Turner kopt de bal weg. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manic Miners - Superb Wolves 2:1

63e minuut.
Jeanne kan de bal niet met de borst controleren. Jeanne geeft een lange en hoge pass. Buckeridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckeridge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manic Miners - Superb Wolves 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manic Miners 63%, Superb Wolves 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manic Miners - Superb Wolves 2:2