Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
treffgran owen county Vengeful Swords
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pearce rent richting de bal. Pearce passt de bal zonder na te denken. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel rent richting de bal. Daniel draait met de bal, schiet en ... Tudor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel haalt uit met een fantastische trap. Tudor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
treffgran owen county - Vengeful Swords 1:0

14e minuut.
Bishop trapt de bal weg. Forster kopt de bal weg. Daniel is nu in balbezit. Daniel schiet op doel. Slade probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Forster passt de bal zonder na te denken. Whitley rent richting de bal. Michael schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michael is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Whitley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Daniel wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
treffgran owen county - Vengeful Swords 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: treffgran owen county 44%, Vengeful Swords 56%.
treffgran owen county - Vengeful Swords 2:0

48e minuut.
Pearce probeert naar een medespeler te passen. Daniel is nu in balbezit. Daniel passt de bal zonder na te denken. Whitley rent richting de bal. Whitley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitley rent richting de bal. Baddeley verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel onderschept slim de pass. Daniel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper probeert naar een medespeler te passen. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ... Slade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pearce speelt de bal door. Slade rent richting de bal. Whitley onderschept slim de pass. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: treffgran owen county 38%, Vengeful Swords 62%.
treffgran owen county - Vengeful Swords 2:0