Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superb Wolves Unruffled Sharks
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Wigg speelt de bal door. Hoskins rent richting de bal. Constance schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Constance krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Wigg probeert naar een medespeler te passen. Hoskins is nu in balbezit. Phillips legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoskins raakt geblesseerd tijdens het duel. Wigg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Wyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyatt passt de bal zonder na te denken. Buckeridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckeridge geeft een hoge lob. Hoskins maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Norris met een sublieme pass. Buckeridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckeridge probeert naar een medespeler te passen. Hoskins is nu in balbezit. Hoskins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Wolves 38%, Unruffled Sharks 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Superb Wolves - Unruffled Sharks 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Cowles de bal. Cowles met een sublieme pass. Wigg speelt de bal door. Hoskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoskins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jeanne rent richting de bal. Jarvis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jeanne raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeanne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoskins bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Wolves - Unruffled Sharks 1:0

76e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Inworp. Jeanne met een snelle inworp. Wigg is nu in balbezit. Wigg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Wolves 42%, Unruffled Sharks 58%.
Superb Wolves - Unruffled Sharks 1:0