Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enormous Hoops cymru unedig
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 11.2
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Lea is nu in balbezit. Wilmot is nu in balbezit. Lea onderschept slim de pass. Lea schiet op doel. Liles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Hoops - cymru unedig 1:0

5e minuut.
Gosling met de inworp. Klungelig pakt Chappell de bal. Simmons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmons schiet op doel. Blacker probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inworp. Drewitt met een snelle inworp. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Davenport rent richting de bal. Davenport geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Chappell de bal. Lea bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blacker krijgt een gele kaart. Lea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simmons legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Simmons passt de bal met de wreef. Lea is nu in balbezit. Gosling is nu in balbezit. Lea onderschept slim de pass. Lea schiet op doel. Liles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Hoops 35%, cymru unedig 65%.
Enormous Hoops - cymru unedig 1:0

56e minuut.
Harding is nu in balbezit. Farrell onderschept slim de pass. Farrell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lea de bal. Lea schiet op doel. Liles bokst de bal weg.

61e minuut.
Chappell geeft de bal voor. Inworp. Drewitt met een snelle inworp. Simmons is nu in balbezit. Simmons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Davenport bereikt de bal nog maar net als eerste. Davenport passt de bal met de wreef. Farrell met een sublieme pass. Lea rent richting de bal. Lea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Hoops - cymru unedig 2:0

72e minuut.
Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lea onderschept slim de pass. Lea passt de bal zonder na te denken. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt geeft een lange en hoge pass. Liles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Inworp. Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farrell met een sublieme pass. Simmons is nu in balbezit. Simmons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Long probeert de bal aan de voet te houden. Long draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wilmot de bal onder controle te krijgen. Lea is nu in balbezit. Lea schiet op doel. Liles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Hoops 33%, cymru unedig 67%.
Enormous Hoops - cymru unedig 2:0