Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unruffled Sharks Mainland Red
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Gabbidon trapt de bal weg. Cowles kopt de bal weg. Chatto probeert de bal aan de voet te houden. Giles is nu in balbezit. Giles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Meaker geeft een hoge lob. Harvey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stephens is nu in balbezit. Stephens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unruffled Sharks - Mainland Red 1:0

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Pugh de bal onder controle te krijgen. Humble rent richting de bal. Phillips begaat een overtreding. Phillips krijgt een gele kaart. Humble raakt geblesseerd tijdens het duel. Day wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cowles geeft een hoge lob. Stephens kopt de bal weg. Day rent richting de bal. Constance verovert de bal door een tackle van achteren. Constance haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unruffled Sharks - Mainland Red 2:0

42e minuut.
Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Joins bereikt de bal nog maar net als eerste. Joins passt de bal met de wreef. Humble bereikt de bal nog maar net als eerste. Humble haalt uit met een fantastische trap. Monitor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unruffled Sharks 56%, Mainland Red 44%.
Unruffled Sharks - Mainland Red 2:0

73e minuut.
Guest rent richting de bal. Guest passt de bal in één keer door. Harvey is nu in balbezit. Constance is nu in balbezit. Constance haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unruffled Sharks - Mainland Red 3:0

90e minuut.
Meaker rent richting de bal. Meaker geeft de bal voor. Walkley rent richting de bal. Joins verovert de bal door een tackle van achteren. Joins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unruffled Sharks 37%, Mainland Red 63%.
Unruffled Sharks - Mainland Red 3:0