Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superb Wolves Vengeful Swords
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Turner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Den Hauwe met de inworp. McCarthy geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Hodges de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Wolves - Vengeful Swords 0:1

8e minuut.
Hoskins met een sublieme pass. Jeanne rent richting de bal. Low begaat een overtreding. Low krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Van Den Hauwe met de inworp. McCarthy rent richting de bal. McCarthy probeert naar een medespeler te passen. Baynham bereikt de bal nog maar net als eerste. Baynham geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Turner probeert naar een medespeler te passen. McCarthy speelt de bal door. Hodges met een sublieme pass. Rosser is nu in balbezit. Rosser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Wolves - Vengeful Swords 0:2

19e minuut.
Van Den Hauwe rent richting de bal. Van Den Hauwe probeert naar een medespeler te passen. Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser haalt uit met een fantastische trap. Hodges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Wolves - Vengeful Swords 0:3

29e minuut.
Low geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farror met de inworp. Daar is Jeanne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeanne geeft de bal voor. Tudor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rosser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shrimpton komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Elley onderschept slim de pass. Elley passt de bal met de wreef. Slade rent richting de bal. Hoskins is nu in balbezit. Hoskins schiet op doel. Tudor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Baddeley verovert de bal door een tackle van achteren. Baddeley passt de bal in één keer door. Law rent richting de bal. Shrimpton verovert de bal door een tackle van achteren. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Wolves 52%, Vengeful Swords 48%.
Superb Wolves - Vengeful Swords 0:3

72e minuut.
McCarthy is nu in balbezit. Turner onderschept slim de pass. Turner geeft een hoge lob. Hoskins rent richting de bal. Hoskins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Wolves - Vengeful Swords 1:3

75e minuut.
Elley bereikt de bal nog maar net als eerste. Elley met een sublieme pass. Gilligan geeft de bal voor. Shrimpton rent richting de bal. Shrimpton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Wolves 57%, Vengeful Swords 43%.
Superb Wolves - Vengeful Swords 1:3