Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irate Hill Intrepid Bears
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Easter verovert de bal door een tackle van achteren. Easter passt de bal met de wreef. Roberts rent richting de bal. Walley bereikt de bal nog maar net als eerste. Walley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Caffell is nu in balbezit. Tadaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Tadaldi passt de bal met de wreef. Walley rent richting de bal. Walley draait met de bal, schiet en ... Yorath bokst de bal weg.

21e minuut.
Crosby geeft een hoge lob. Inworp. Buttery met een snelle inworp. Snook geeft een lange en hoge pass. Caffell springt en kopt de bal. Lodge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mumford kopt de bal weg. Daar is Tadaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadaldi passt de bal in één keer door. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irate Hill - Intrepid Bears 1:0

36e minuut.
Harry geeft een lange en hoge pass. Phelps kopt de bal weg. Mumford heeft problemen om de bal te vangen. Mumford geeft een lange en hoge pass. Walley maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts met een sublieme pass. James is nu in balbezit. Walley bereikt de bal nog maar net als eerste. Walley draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Phelps heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roberts rent richting de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irate Hill - Intrepid Bears 2:0

39e minuut.
Crawford met een sublieme pass. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts draait met de bal, schiet en ... Yorath werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irate Hill - Intrepid Bears 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irate Hill 40%, Intrepid Bears 60%.
Irate Hill - Intrepid Bears 3:0

49e minuut.
Tobin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilkins. Tobin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tobin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Caffell de bal. Caffell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Irate Hill - Intrepid Bears 3:1

58e minuut.
James kopt de bal weg. Snook rent richting de bal. Snook geeft de bal voor. Caffell bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Wilkins geeft een hoge lob. Phelps heeft problemen om de bal te vangen. Roberts rent richting de bal. Walley bereikt de bal nog maar net als eerste. Walley draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James met een sublieme pass. Wheeler is nu in balbezit. Caffell rent richting de bal. Caffell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irate Hill - Intrepid Bears 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irate Hill 44%, Intrepid Bears 56%.
Irate Hill - Intrepid Bears 3:2