Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jamies XI Makavelian Reds
Normal Tactiek Makaveli
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lawlor rent richting de bal. Lindon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawlor krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Haworth speelt de bal door. Lawlor is nu in balbezit. Cotterell onderschept slim de pass. Mills is nu in balbezit. Mills schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamies XI - Makavelian Reds 1:0

25e minuut.
Warburton onderschept slim de pass. Warburton geeft een hoge lob. Algeri probeert de bal aan de voet te houden. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Haworth speelt de bal door. Lawlor rent richting de bal. McGoona verovert de bal door een tackle van achteren. Mills is nu in balbezit. Mills schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Miller met de inworp. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills passt de bal met de wreef. Haworth is nu in balbezit. Haworth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamies XI 52%, Makavelian Reds 48%.
Jamies XI - Makavelian Reds 1:0

66e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller geeft een hoge lob. McGoona rent richting de bal. Lawlor rent richting de bal. Lawlor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jamies XI - Makavelian Reds 2:0

68e minuut.
Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Haworth geeft de bal voor. Lawlor heeft problemen om de bal te vangen. Mills is nu in balbezit. Mills draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hammett rent richting de bal. Hammett geeft een hoge lob. Ebdon probeert de bal aan de voet te houden. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamies XI 31%, Makavelian Reds 69%.
Jamies XI - Makavelian Reds 2:0