Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp FC Notable Moons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
McPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Costley begaat een overtreding. McPhee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McGowan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brookman is nu in balbezit. Brookman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
McPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens rent richting de bal. Stephens passt de bal in één keer door. Meredith bereikt de bal nog maar net als eerste. Meredith draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Humphreys kopt de bal weg. Gorman is nu in balbezit. Meredith is nu in balbezit. Meredith probeert naar een medespeler te passen. Mumford geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Humphreys probeert naar een medespeler te passen. Meredith rent richting de bal. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Meredith onderschept slim de pass. Meredith haalt uit met een fantastische trap. Adie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gorman rent richting de bal. Meredith verovert de bal door een tackle van achteren. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel. Na een snelle pass probeert Speakman de bal onder controle te krijgen. Adie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp FC 27%, Notable Moons 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp FC - Notable Moons 0:0

46e minuut.
Meredith is nu in balbezit. McPhee rent richting de bal. Stephens begaat een overtreding. Stephens krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Dyer geeft een lange en hoge pass. Gorman rent richting de bal. Humphreys verovert de bal door een tackle van achteren. Meredith bereikt de bal nog maar net als eerste. Meredith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Humphreys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorman rent richting de bal. Meredith begaat een overtreding. Gorman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
McGowan verovert de bal door een tackle van achteren. McGowan geeft de bal voor. Mosley probeert de bal aan de voet te houden. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman draait met de bal, schiet en ... Loveless kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp FC - Notable Moons 0:1

61e minuut.
Meredith is nu in balbezit. McPhee onderschept slim de pass. McPhee speelt de bal door. Brookman rent richting de bal. Brookman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Costley is nu in balbezit. Costley geeft de bal voor. Humphreys bereikt de bal nog maar net als eerste. Meredith is nu in balbezit. Meredith schiet op doel. Adie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Meredith bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorman verovert de bal door een tackle van achteren. Gorman geeft de bal voor. Brookman rent richting de bal. Brookman haalt uit met een fantastische trap. Loveless kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Leonard geeft de bal voor. Walley kopt de bal weg. Meredith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharp FC - Notable Moons 1:1

85e minuut.
Na een snelle pass probeert McPhee de bal onder controle te krijgen. Stephens is nu in balbezit. McGowan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McGowan krijgt een gele kaart.

88e minuut.
McPhee geeft de bal voor. Daar is Gwilliams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brookman is nu in balbezit. Pittaway is nu in balbezit. Pittaway schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dyer rent richting de bal. Dyer geeft de bal voor. Gorman rent richting de bal. Meredith verovert de bal door een tackle van achteren. Meredith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp FC 53%, Notable Moons 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp FC - Notable Moons 1:1