Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man U invaders GraYyStaRZz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Groves passt de bal zonder na te denken. Al-Wadi rent richting de bal. Rogers verovert de bal door een tackle van achteren. Rogers draait met de bal, schiet en ... Hayne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man U invaders - GraYyStaRZz 0:1

22e minuut.
Wheeley heeft problemen om de bal te vangen. Stembridge is nu in balbezit. Wheeley verovert de bal door een tackle van achteren. Nevill bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
O`Gorman speelt de bal door. Yarworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Groves zijn tegenspeler op de grond. Groves krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yarworth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beddy de bal. Beddy probeert naar een medespeler te passen. Addis rent richting de bal. Addis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Greening rent richting de bal. Greening schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man U invaders - GraYyStaRZz 1:1

36e minuut.
O`Gorman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jeremy de bal. Greening is nu in balbezit. Addis rent richting de bal. Addis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Al-Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Wadi passt de bal in één keer door. O`Gorman speelt de bal door. Greening bereikt de bal nog maar net als eerste. Greening haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Addis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Righton komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Russell probeert naar een medespeler te passen. Righton heeft problemen om de bal te vangen. Righton met een sublieme pass. Wheeley rent richting de bal. Wheeley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yarworth met een sublieme pass. Righton heeft problemen om de bal te vangen. Creece speelt de bal door. Klungelig pakt Poyntz de bal. Greening rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man U invaders - GraYyStaRZz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man U invaders 41%, GraYyStaRZz 59%.
Man U invaders - GraYyStaRZz 2:1

68e minuut.
Green speelt de bal door. Daar is Beddy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groves is nu in balbezit. Righton onderschept slim de pass. Righton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man U invaders - GraYyStaRZz 3:1

86e minuut.
Poyntz trapt de bal weg van het doel. Russell kan de bal niet met de borst controleren. Russell passt de bal in één keer door. O`Gorman bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Gorman geeft de bal voor. Poyntz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Man U invaders - GraYyStaRZz 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man U invaders 30%, GraYyStaRZz 70%.
Man U invaders - GraYyStaRZz 4:1