Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makavelian Reds gorseinon fc
Makaveli Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


27e minuut.
Conaty geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heath met de inworp. Ewunce rent richting de bal. Ewunce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lindon is nu in balbezit. Lindon passt de bal met de wreef. Ewunce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rowley kopt de bal weg. Maxfield is nu in balbezit. Wager tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wager krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Maxfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Wager verovert de bal door een tackle van achteren. Wager speelt de bal door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Makavelian Reds - gorseinon fc 1:0

35e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall speelt de bal door. Ludlow probeert de bal aan de voet te houden. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns haalt uit met een fantastische trap. Slade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makavelian Reds - gorseinon fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makavelian Reds 30%, gorseinon fc 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Makavelian Reds - gorseinon fc 1:1

47e minuut.
Daar is Rowley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowley speelt de bal door. Ewunce rent richting de bal. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Hammett bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ludlow passt de bal met de wreef. Farmer is nu in balbezit. Rowley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Farmer roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Farmer kan niet meer verder spelen. Rowley probeert naar een medespeler te passen. Beech komt het veld opgelopen. Hall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hammett trapt de bal weg. Ewunce kopt de bal weg. Klungelig pakt Conaty de bal. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makavelian Reds 42%, gorseinon fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Makavelian Reds - gorseinon fc 1:1