Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gorseinon fc Jamies XI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Maxfield passt de bal met de wreef. Roden rent richting de bal. Met opzet legt Mills zijn tegenspeler op de grond. Mills krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludlow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warren. Warren krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ludlow speelt de bal door. Warren is nu in balbezit. Burns verovert de bal door een tackle van achteren. Burns haalt uit met een fantastische trap. Hidle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gorseinon fc - Jamies XI 1:0

30e minuut.
Drake geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jenkins met de inworp. Ludlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludlow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lawlor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roden. Roden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorseinon fc 46%, Jamies XI 54%.
gorseinon fc - Jamies XI 1:0

46e minuut.
Haworth met een sublieme pass. Algeri rent richting de bal. Algeri passt de bal in één keer door. Ludlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludlow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ludlow speelt de bal door. Burns is nu in balbezit. Algeri is nu in balbezit. Burns onderschept slim de pass. Burns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Drake is nu in balbezit. Drake geeft een hoge lob. Reed kopt de bal weg. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Haworth verovert de bal door een tackle van achteren. Haworth passt de bal met de wreef. Lawlor rent richting de bal. Mills rent richting de bal. Mills schiet op doel. Hammett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorseinon fc 58%, Jamies XI 42%.
gorseinon fc - Jamies XI 1:0