Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp FC Jamies XI
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rigden passt de bal zonder na te denken. Mumford is nu in balbezit. Mumford passt de bal zonder na te denken. Stephens is nu in balbezit. Stephens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ashwin rent richting de bal. Ashwin passt de bal in één keer door. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Hidle probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Haworth probeert de bal aan de voet te houden. Hidle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ashwin rent richting de bal. Haworth rent richting de bal. Ashwin onderschept slim de pass. Ashwin schiet op doel. Hidle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp FC - Jamies XI 1:0

15e minuut.
Inworp. Mumford met een snelle inworp. Ashwin rent richting de bal. Ashwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp FC - Jamies XI 2:0

19e minuut.
Mills passt de bal in één keer door. Ashwin heeft problemen om de bal te vangen. Ashwin passt de bal met de wreef. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gwilliams rent richting de bal. Haworth verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humphreys. Humphreys krijgt een gele kaart. Haworth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haworth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mills de bal. Mills haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Mumford de bal. Haworth is nu in balbezit. Haworth geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lawlor de bal. Lawlor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp FC - Jamies XI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp FC 40%, Jamies XI 60%.
Sharp FC - Jamies XI 2:1

58e minuut.
Costley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mills rent richting de bal. Wyatt maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wyatt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Stead rent richting de bal. Mills verovert de bal door een tackle van achteren. Mills geeft een lange en hoge pass. Mumford is nu in balbezit. Mumford geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Humphreys met een sublieme pass. Mumford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebdon met een sublieme pass. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lawlor kopt de bal weg. Mills rent richting de bal. Stead schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stead krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp FC 37%, Jamies XI 63%.
Sharp FC - Jamies XI 2:1