Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Notable Moons Makavelian Reds
Normal Tactiek Makaveli
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Rowley is nu in balbezit. Pittaway onderschept slim de pass. Pittaway probeert naar een medespeler te passen. Brookman is nu in balbezit. Brookman haalt uit met een fantastische trap. Dykes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Notable Moons - Makavelian Reds 1:0

8e minuut.
O`Gorman speelt de bal door. Ewunce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewunce passt de bal in één keer door. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
McGowan heeft problemen om de bal te vangen. Rowley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McGowan. Rowley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rowley kan niet meer verder spelen. Owen komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Pillinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomshack komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Dykes speelt de bal door. McGowan kan de bal niet met de borst controleren. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaway onderschept slim de pass. Pittaway geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gorman passt de bal zonder na te denken. Ready is nu in balbezit. Ready geeft een lange en hoge pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Adie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notable Moons 63%, Makavelian Reds 37%.
Notable Moons - Makavelian Reds 1:0

54e minuut.
McGowan geeft de bal voor. Buttler rent richting de bal. Met opzet legt O`Gorman zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag O`Gorman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
McGowan speelt de bal door. Speakman is nu in balbezit. Speakman geeft een lange en hoge pass. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Notable Moons - Makavelian Reds 1:1

71e minuut.
Gorman is nu in balbezit. Ewunce onderschept slim de pass. Ewunce passt de bal in één keer door. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
McGoona geeft een hoge lob. Inworp. Tomshack met de inworp. Pittaway is nu in balbezit. Pittaway schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Notable Moons - Makavelian Reds 2:1

86e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal zonder na te denken. Wager speelt de bal door. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notable Moons 43%, Makavelian Reds 57%.
Notable Moons - Makavelian Reds 2:1