Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gorseinon fc Sharp FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Stephens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meredith is nu in balbezit. Reed rent richting de bal. Meredith verovert de bal door een tackle van achteren. Meredith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jenkins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Humphreys de bal. Ludlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns is nu in balbezit. Burns draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Loveless bokst de bal weg.

17e minuut.
Humphreys verovert de bal door een tackle van achteren. Humphreys probeert naar een medespeler te passen. Meredith speelt de bal door. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Price geeft een lange en hoge pass. Humphreys heeft problemen om de bal te vangen. Stead rent richting de bal. Ludlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludlow draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Stephens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roden. Stephens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stead met een snel genomen vrije trap. Mumford bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumford geeft een lange en hoge pass. Stead is nu in balbezit. Stead draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Humphreys passt de bal met de wreef. Searle geeft de bal voor. Price kopt de bal weg. Burns rent richting de bal. Burns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gorseinon fc - Sharp FC 1:0

36e minuut.
Meredith bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludlow onderschept slim de pass. Ludlow speelt de bal door. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins geeft een hoge lob. Loveless probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Maxfield met een snelle inworp. Wigg speelt de bal door. Daar is Huish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burns is nu in balbezit. Burns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hammett trapt de bal weg. Maxfield kopt de bal weg. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gorseinon fc - Sharp FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorseinon fc 55%, Sharp FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gorseinon fc - Sharp FC 1:1

84e minuut.
Wigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys onderschept slim de pass. Humphreys passt de bal met de wreef. Meredith rent richting de bal. Meredith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorseinon fc 59%, Sharp FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gorseinon fc - Sharp FC 1:1