Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp FC gorseinon fc
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Price heeft problemen om de bal te vangen. Price met een sublieme pass. Humphreys met een sublieme pass. Mumford bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumford geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Maxfield rent richting de bal. Maxfield geeft de bal voor. Mosley kopt de bal weg. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp FC 43%, gorseinon fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp FC - gorseinon fc 0:0

54e minuut.
Stead met een sublieme pass. Mills rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lockley. Lockley krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Humphreys onderschept slim de pass. Humphreys met een sublieme pass. Lockley rent richting de bal. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hammett bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mills zal de hoekschop nemen. Paal! Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel. Hammett probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp FC - gorseinon fc 1:0

89e minuut.
Searle probeert naar een medespeler te passen. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Price is nu in balbezit. Burns verovert de bal door een tackle van achteren. Burns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp FC 35%, gorseinon fc 65%.
Sharp FC - gorseinon fc 1:0