Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwynedd FC Man U invaders
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Yarworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarworth probeert naar een medespeler te passen. Addis speelt de bal door. Greening is nu in balbezit. Greening schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Addis probeert naar een medespeler te passen. Lodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodge passt de bal in één keer door. Greening rent richting de bal. Greening haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Goodridge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stembridge onderschept slim de pass. Foster onderschept slim de pass. Goodridge rent richting de bal. Goodridge haalt uit met een fantastische trap. Hayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Russell probeert de bal met de borst te controleren. Hayne bokst de bal weg.

26e minuut.
O`Gorman probeert naar een medespeler te passen. Marshall is nu in balbezit. Greening onderschept slim de pass. Greening haalt uit met een fantastische trap. Hudson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwynedd FC - Man U invaders 0:1

43e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Yarworth onderschept slim de pass. Yarworth passt de bal zonder na te denken. Greening rent richting de bal. Greening haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwynedd FC - Man U invaders 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwynedd FC 64%, Man U invaders 36%.
Gwynedd FC - Man U invaders 0:2

55e minuut.
Lodge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Addis is nu in balbezit. Marshall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marshall krijgt een gele kaart. Addis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Addis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwynedd FC - Man U invaders 0:3

77e minuut.
Hudson speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Russell begaat een overtreding. Foster roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Foster kan niet meer verder spelen. Gilbert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwynedd FC 67%, Man U invaders 33%.
Gwynedd FC - Man U invaders 0:3