Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwynedd FC Sharp FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Payne rent richting de bal. Meredith verovert de bal door een tackle van achteren. Meredith geeft de bal voor. Sheen heeft problemen om de bal te vangen. Stephens is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwynedd FC - Sharp FC 0:1

20e minuut.
Wilson passt de bal zonder na te denken. Goodridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilliams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwilliams krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Stead rent richting de bal. Stead geeft een lange en hoge pass. Low probeert de bal aan de voet te houden. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel. Hudson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwynedd FC - Sharp FC 0:2

26e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. Wilson is nu in balbezit. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wilson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wilson controleert de bal met de borst. Meredith rent richting de bal. Met opzet legt Wilson zijn tegenspeler op de grond. Wilson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Low trapt de bal weg van het doel. Stead probeert de bal met de borst te controleren. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert met een sublieme pass. Goodridge bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gwilliams rent richting de bal. Gwilliams geeft een lange en hoge pass. Stephens kopt de bal weg. Meredith is nu in balbezit. Meredith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwynedd FC 65%, Sharp FC 35%.
Gwynedd FC - Sharp FC 0:2

46e minuut.
Humphreys rent richting de bal. Humphreys met een sublieme pass. Mumford geeft een hoge lob. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Hudson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Gilbert passt de bal in één keer door. Bowley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gwilliams. Bowley raakt geblesseerd tijdens het duel. Payne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwynedd FC - Sharp FC 1:2

72e minuut.
Cunnington onderschept slim de pass. Cunnington geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gilbert de bal. Humphreys rent richting de bal. Humphreys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwynedd FC 64%, Sharp FC 36%.
Gwynedd FC - Sharp FC 1:2