Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONGA The Stronghold
ext. der.def.ad. Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 58.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Junqueras met een sublieme pass. Engels rent richting de bal. Engels probeert naar een medespeler te passen. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Junqueras verovert de bal door een tackle van achteren. Junqueras speelt de bal door. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - The Stronghold 0:1

11e minuut.
Junqueras passt de bal zonder na te denken. Engels speelt de bal door. Andino is nu in balbezit. Junqueras verovert de bal door een tackle van achteren. Junqueras geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nemeljaković passt de bal in één keer door. Engels rent richting de bal. Andino verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Engels geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Engels geeft een hoge lob. Klungelig pakt Torpanniemi de bal. Fernandez rent richting de bal. Torpanniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Torpanniemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nemeljaković rent richting de bal. Harkály onderschept slim de pass. Özüdoğru is nu in balbezit. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 72%, The Stronghold 28%.
BARCELONGA - The Stronghold 0:1

51e minuut.
Walteros met een sublieme pass. Engels kopt de bal weg. Złomek rent richting de bal. Ilijiš onderschept slim de pass. Ilijiš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fernandez geeft een lange en hoge pass. Klinik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Floch neemt vlug de vrije trap. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... Ferreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klinik is nu in balbezit. Grosso kan de bal niet met de borst controleren. Klinik is nu in balbezit. Klinik haalt uit met een fantastische trap. Walteros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARCELONGA - The Stronghold 1:1

71e minuut.
Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek rent richting de bal. Engels schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Złomek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Inworp. Ferret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic geeft een hoge lob. Ribera maakt een snoekduik en kopt de bal. Walteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Floch verovert de bal door een tackle van achteren. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic probeert naar een medespeler te passen. Klinik is nu in balbezit. Klinik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribera is nu in balbezit. Ribera haalt uit met een fantastische trap. Walteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Agic met een sublieme pass. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera rent richting de bal. Ribera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Nemeljaković met een sublieme pass. Inworp. Harkály zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... Ferreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Harkály kopt de bal weg. Lopes probeert de bal aan de voet te houden. Junqueras is nu in balbezit. Junqueras geeft de bal voor. Ferreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - The Stronghold 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 49%, The Stronghold 51%.
BARCELONGA - The Stronghold 1:2