Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold BARCELONGA
4132 Tactiek 5 ratona
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
8 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
55.2 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Fernandez geeft een lange en hoge pass. Piacenzil kopt de bal weg. Trussmann heeft problemen om de bal te vangen. Deveen is nu in balbezit. Deveen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trotta. Ilijiš raakt geblesseerd tijdens het duel. Riveros met een snel genomen vrije trap. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Harkály met de inworp. Ferret speelt de bal door. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil schiet op doel. Walteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - BARCELONGA 0:1

25e minuut.
Lopes geeft een hoge lob. Marză kopt de bal weg. Agic met een sublieme pass. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Deveen onderschept slim de pass. Piacenzil is nu in balbezit. Trussmann onderschept slim de pass. Deveen onderschept slim de pass. Deveen schiet op doel. Walteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Walteros speelt de bal door. Ilijiš kopt de bal weg. Fernandez rent richting de bal. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Mijnders bokst de bal weg.

31e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru met een sublieme pass. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš draait met de bal, schiet en ... Mijnders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 66%, BARCELONGA 34%.
The Stronghold - BARCELONGA 0:1

48e minuut.
Özüdoğru geeft een hoge lob. Ilijiš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernandez. Ilijiš raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Riveros neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ferret geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Deveen de bal onder controle te krijgen. Piacenzil kopt de bal weg. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Walteros probeert naar een medespeler te passen. Harkály rent richting de bal. Rolczak begaat een overtreding. Rolczak krijgt een gele kaart. Harkály raakt geblesseerd tijdens het duel. Klinik komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Piacenzil passt de bal zonder na te denken. Grosso onderschept slim de pass. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes geeft de bal voor. Piacenzil krijgt zijn hoofd ertegen. Walteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru onderschept slim de pass. Özüdoğru geeft de bal voor. Ferret geeft de bal voor. Piacenzil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Morgado kopt de bal weg. Özüdoğru heeft problemen om de bal te vangen. Złomek rent richting de bal. Özüdoğru verovert de bal door een tackle van achteren. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Mijnders bokst de bal weg.

74e minuut.
Złomek kopt de bal weg. Agic geeft een hoge lob. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... Walteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - BARCELONGA 0:2

77e minuut.
Fernandez geeft een hoge lob. Morgado kopt de bal weg. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš draait met de bal, schiet en ... Mijnders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - BARCELONGA 1:2

85e minuut.
Klungelig pakt Trussmann de bal. Piacenzil is nu in balbezit. Trussmann begaat een overtreding. Piacenzil raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferret komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Agic speelt de bal door. Deveen rent richting de bal. Trussmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deveen raakt geblesseerd tijdens het duel. Złomek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Walteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Walteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 78%, BARCELONGA 22%.
The Stronghold - BARCELONGA 1:2