Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex Ganjah Lions
W Tactiek Mobydick
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.4 gemiddelde waardering 58.7
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Schultz rent richting de bal. Schultz passt de bal met de wreef. Plantador is nu in balbezit. Plantador haalt uit met een fantastische trap. Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Ganjah Lions 0:1

11e minuut.
Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Zub met een snelle inworp. Trifunac geeft een hoge lob. Plantador springt en kopt de bal. Walaszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Emmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerich speelt de bal door. Villas verovert de bal door een tackle van achteren. Ćućurin heeft problemen om de bal te vangen. Ćućurin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zub passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trifunac de bal. Trifunac passt de bal in één keer door. Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ćućurin rent richting de bal. Ćućurin geeft een hoge lob. Emmerich kopt de bal weg. Ćućurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin haalt uit met een fantastische trap. Walaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pest bereikt de bal nog maar net als eerste. Pest geeft de bal voor. Dulkai rent richting de bal. Dulkai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gex - Ganjah Lions 1:1

41e minuut.
Prelo met de inworp. Zub is nu in balbezit. Zub passt de bal met de wreef. Prelo is nu in balbezit. Prelo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Zub met een snelle inworp. Trifunac rent richting de bal. Trifunac geeft een lange en hoge pass. Plantador krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 63%, Ganjah Lions 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gex - Ganjah Lions 1:1

47e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos geeft de bal voor. Plantador rent richting de bal. Plantador draait met de bal, schiet en ... Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Ganjah Lions 1:2

53e minuut.
Zub geeft een lange en hoge pass. Hatim rent richting de bal. Ćućurin onderschept slim de pass. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador haalt uit met een fantastische trap. Walaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Zub is nu in balbezit. Zub geeft de bal voor. Plantador is nu in balbezit. Plantador schiet op doel. Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Ganjah Lions 1:3

68e minuut.
Emmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin is nu in balbezit. Zub rent richting de bal. Zub geeft een hoge lob. Daar is Emmerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zub geeft de bal voor. Daar is Hatim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćućurin rent richting de bal. Plantador is nu in balbezit. Plantador draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Villas geeft een lange en hoge pass. Klatt is nu in balbezit. Klatt passt de bal met de wreef. Plantador is nu in balbezit. Plantador schiet op doel. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pest probeert naar een medespeler te passen. Stangalini is nu in balbezit. Ramos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramos krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Prelo probeert de bal met de borst te controleren. Trifunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zub de bal. Zub geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Plantador controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 54%, Ganjah Lions 46%.
Gex - Ganjah Lions 1:3
Gex