Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganjah Lions Gex
420 Tactiek 5
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten average
excellent Passen very good
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Pest geeft de bal voor. Majkrzak rent richting de bal. Met opzet legt Schultz zijn tegenspeler op de grond. Schultz krijgt een gele kaart. Majkrzak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Majkrzak kan niet meer verder spelen. Tomulevski komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Ćućurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin speelt de bal door. Trifunac speelt de bal door. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub draait met de bal, schiet en ... Walaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pest rent richting de bal. Pest speelt de bal door. Papakaliatis probeert naar een medespeler te passen. Tomulevski rent richting de bal. Tomulevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón passt de bal met de wreef. Saariniemi is nu in balbezit. Prelo onderschept slim de pass. Alarcón geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Papakaliatis probeert naar een medespeler te passen. Pest bereikt de bal nog maar net als eerste. Pest passt de bal zonder na te denken. Tomulevski rent richting de bal. Tomulevski draait met de bal, schiet en ... Talikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin geeft de bal voor. Daar is Hatim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plantador rent richting de bal. Plantador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - Gex 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 39%, Gex 61%.
Ganjah Lions - Gex 1:0

57e minuut.
Klatt speelt de bal door. Cimmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador verovert de bal door een tackle van achteren. Plantador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ćućurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin geeft de bal voor. Bro Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Plantador is nu in balbezit. Plantador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - Gex 2:0

67e minuut.
Trifunac kopt de bal weg. Plantador is nu in balbezit. Bro Hansen begaat een overtreding. Bro Hansen krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Trifunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunac passt de bal in één keer door. Ćućurin rent richting de bal. Ćućurin geeft een lange en hoge pass. Plantador krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

71e minuut.
Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub passt de bal zonder na te denken. Trifunac speelt de bal door. Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin haalt uit met een fantastische trap. Walaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ćućurin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hatim de bal. Plantador is nu in balbezit. Plantador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - Gex 3:0

83e minuut.
Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin met een sublieme pass. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador haalt uit met een fantastische trap. Walaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - Gex 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 40%, Gex 60%.
Ganjah Lions - Gex 4:0

Gex