Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patocity GB Atletico Maipu
nueva Tactiek Machete Lasarte
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten adequate
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Munižaba draait met de bal, schiet en ... Beret speelt de bal door. Hutagalung kopt de bal weg. Munižaba is nu in balbezit. Munižaba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Atletico Maipu 1:0

13e minuut.
Hutagalung rent richting de bal. Hutagalung met een sublieme pass. Munižaba is nu in balbezit. Munižaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Czendej kopt de bal weg. Adamczewski is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets draait met de bal, schiet en ... Beret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Atletico Maipu 2:0

20e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Munižaba heeft problemen om de bal te vangen. Munižaba speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Czendej onderschept slim de pass. Czendej passt de bal in één keer door. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ... Beret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Atletico Maipu 3:0

27e minuut.
Pepino probeert de bal met de borst te controleren. Pepino passt de bal in één keer door. Bejan is nu in balbezit. Berber is nu in balbezit. Berber schiet op doel. Paulusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pepino rent richting de bal. Pepino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 46%, Atletico Maipu 54%.
Patocity GB - Atletico Maipu 3:0

59e minuut.
Doeltrap. Ghedina komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dăncescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kola komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ferdinand kopt de bal weg. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een hoge lob. Ghedina rent richting de bal. Ghedina schiet op doel. Beret bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Constantinopla onderschept slim de pass. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej probeert naar een medespeler te passen. Ghedina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghedina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czendej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czendej met een snel genomen vrije trap. Busquets is nu in balbezit. Busquets schiet op doel. Beret bokst de bal weg.

89e minuut.
Constantinopla geeft de bal voor. Inworp. Busquets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghedina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghedina draait met de bal, schiet en ... Beret bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Atletico Maipu 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 28%, Atletico Maipu 72%.
Patocity GB - Atletico Maipu 4:0