Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Muerte Chiquita F.C. Piskola Boys FC
Rengoku Tactiek 4-3-3 open off
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 44.4
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Rogal passt de bal zonder na te denken. Thomet is nu in balbezit. Grodzicki is nu in balbezit. Thomet rent richting de bal. Thomet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Miedziński geeft een lange en hoge pass. Rogal is nu in balbezit. Nulg rent richting de bal. Rogal onderschept slim de pass. Rogal haalt uit met een fantastische trap. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Garjelea de bal. Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Župnek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carvajal met de inworp. Daar is Mohedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Nulg de bal. Nulg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouridsen met een snelle inworp. Grodzicki geeft een lange en hoge pass. Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohedo verovert de bal door een tackle van achteren. Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delegado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Piskola Boys FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 45%, Piskola Boys FC 55%.
La Muerte Chiquita F.C. - Piskola Boys FC 0:1

48e minuut.
Rogal rent richting de bal. Rogal passt de bal zonder na te denken. Delegado is nu in balbezit. Delegado draait met de bal, schiet en ... Cacciato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Piskola Boys FC 0:2

54e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nenem de bal onder controle te krijgen. Delegado rent richting de bal. Delegado schiet op doel. Cacciato bokst de bal weg. Župnek kopt de bal weg. Cacciato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Cacciato probeert naar een medespeler te passen. Thomet kopt de bal weg. Carvajal met een sublieme pass. Mohedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohedo schiet op doel. Cacciato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Delegado de bal. Delegado haalt uit met een fantastische trap. Cacciato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Mândreanu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doeltrap. Kubacki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vaznys komt het veld opgelopen. Colombiano komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Župnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Župnek geeft een hoge lob. Carvajal speelt de bal door. Delegado is nu in balbezit. Delegado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mouridsen met de inworp. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez Castaño wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Komnenić komt het veld opgelopen. Komnenić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colombiano kopt de bal weg. Karlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal onderschept slim de pass. Rogal draait met de bal, schiet en ... Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vaznys heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Komnenić neemt de hoekschop. Rogal maakt een snoekduik en kopt de bal. Sawicki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Jestrović onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Piskola Boys FC 1:2

86e minuut.
Komnenić is nu in balbezit. Mândreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komnenić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mouridsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nulg heeft problemen om de bal te vangen. Komnenić rent richting de bal. Rogal is nu in balbezit. Rogal haalt uit met een fantastische trap. Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mândreanu met de inworp. Kubacki rent richting de bal. Colombiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colombiano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 53%, Piskola Boys FC 47%.
La Muerte Chiquita F.C. - Piskola Boys FC 1:2