Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganjah Lions The Stronghold
Mobydick Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos geeft een hoge lob. Inworp. Özüdoğru met een snelle inworp. Ascherl geeft een hoge lob. Məhərrəmov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torpanniemi rent richting de bal. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi rent richting de bal. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - The Stronghold 0:1

11e minuut.
Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl passt de bal met de wreef. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru geeft een hoge lob. Torpanniemi maakt een snoekduik en kopt de bal. Məhərrəmov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schultz geeft een hoge lob. Grosso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plantador rent richting de bal. Plantador draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

17e minuut.
Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub geeft een hoge lob. Ćućurin kopt de bal weg. Plantador is nu in balbezit. Plantador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ganjah Lions - The Stronghold 1:1

20e minuut.
Junqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras geeft een lange en hoge pass. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi onderschept slim de pass. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - The Stronghold 1:2

25e minuut.
Engels met de inworp. Trifunac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilijiš. Ilijiš krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Emmerich passt de bal in één keer door. Ćućurin rent richting de bal. Ćućurin geeft een hoge lob. Plantador is nu in balbezit. Plantador haalt uit met een fantastische trap. Walteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Inworp. Marză zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junqueras speelt de bal door. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 57%, The Stronghold 43%.
Ganjah Lions - The Stronghold 1:2

53e minuut.
Ćućurin speelt de bal door. Emmerich is nu in balbezit. Emmerich geeft een lange en hoge pass. Plantador heeft problemen om de bal te vangen. Plantador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klatt probeert de bal met de borst te controleren. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi passt de bal zonder na te denken. Ilijiš controleert de bal met de borst. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - The Stronghold 1:3

77e minuut.
Prelo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras geeft de bal voor. Məhərrəmov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 55%, The Stronghold 45%.
Ganjah Lions - The Stronghold 1:3