Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold Ganjah Lions
4132 Tactiek 420
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Plantador maakt een snoekduik en kopt de bal. Walteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Grosso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trifunac geeft een lange en hoge pass. Plantador maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Ganjah Lions 0:1

19e minuut.
Ćućurin met een snelle inworp. Emmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerich geeft een hoge lob. Plantador is nu in balbezit. Plantador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru passt de bal zonder na te denken. Nemeljaković geeft een lange en hoge pass. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. Dévényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Trussmann geeft een hoge lob. Schultz is nu in balbezit. Ilijiš onderschept slim de pass. Ilijiš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stronghold - Ganjah Lions 1:1

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dévényi niet meer kan verder spelen. Boileau komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Plantador schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grosso de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ćućurin neemt de hoekschop. Plantador springt en kopt de bal. Walteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 57%, Ganjah Lions 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Stronghold - Ganjah Lions 1:1

47e minuut.
Inworp. Emmerich met de inworp. Ćućurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin geeft de bal voor. Plantador maakt een snoekduik en kopt de bal. Walteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Zub rent richting de bal. Zub probeert naar een medespeler te passen. Plantador rent richting de bal. Plantador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Ganjah Lions 1:2

66e minuut.
Daar is Ćućurin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćućurin geeft een lange en hoge pass. Marză controleert de bal met de borst. Zub rent richting de bal. Zub draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Acero rent richting de bal. Prelo is nu in balbezit. Ilijiš verovert de bal door een tackle van achteren. Ilijiš schiet op doel. Boileau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stronghold - Ganjah Lions 2:2

79e minuut.
Prelo probeert naar een medespeler te passen. Trifunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunac passt de bal in één keer door. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 57%, Ganjah Lions 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Stronghold - Ganjah Lions 2:2