Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex BARCELONGA
5 Tactiek 5 ratona
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
54.9 gemiddelde waardering 58.3
goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Ferret probeert naar een medespeler te passen. Agic probeert naar een medespeler te passen. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel. Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:1

9e minuut.
Villas onderschept slim de pass. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik passt de bal met de wreef. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Walaszek met een harde bal richting middenveld. Agic rent richting de bal. Agic geeft een lange en hoge pass. Klinik is nu in balbezit. Klinik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Staalgaard speelt de bal door. Saariniemi rent richting de bal. Saariniemi geeft een lange en hoge pass. Dulkai springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gex - BARCELONGA 1:1

33e minuut.
Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic speelt de bal door. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel. Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deveen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 46%, BARCELONGA 54%.
Gex - BARCELONGA 1:2

51e minuut.
Agic is nu in balbezit. Agic passt de bal zonder na te denken. Klinik rent richting de bal. Klinik draait met de bal, schiet en ... Walaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 1:3

71e minuut.
Saariniemi geeft de bal voor. Dulkai kopt de bal weg. Andino heeft problemen om de bal te vangen. Dulkai rent richting de bal. Dulkai haalt uit met een fantastische trap. Mijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard met een sublieme pass. Saariniemi rent richting de bal. Saariniemi geeft de bal voor. Złomek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dulkai rent richting de bal. Dulkai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 2:3

90e minuut.
Saariniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft de bal voor. Dulkai maakt een snoekduik en kopt de bal. Mijnders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 36%, BARCELONGA 64%.
Gex - BARCELONGA 2:3
Gex