Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONGA Gex
ext. izq.def.ad Tactiek 5
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten good
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt speelt de bal door. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 1:0

18e minuut.
Bro Hansen is nu in balbezit. Ferret onderschept slim de pass. Ferret passt de bal zonder na te denken. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Adamek onderschept slim de pass. Adamek passt de bal met de wreef. Saariniemi is nu in balbezit. Saariniemi geeft de bal voor. Jelonkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mijnders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saariniemi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jelonkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARCELONGA - Gex 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 45%, Gex 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCELONGA - Gex 1:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muszarski komt het veld opgelopen. Piacenzil met een snelle inworp. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een hoge lob. Ferret is nu in balbezit. Ferret schiet op doel. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Agic komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic geeft een lange en hoge pass. Hatim heeft problemen om de bal te vangen. Ferret is nu in balbezit. Ferret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Saariniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saariniemi speelt de bal door. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Andino de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 42%, Gex 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCELONGA - Gex 1:1

Gex