Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piskola Boys FC Atletico Maipu
4-3-3 open off Tactiek Machete Lasarte
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
45.1 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández met een sublieme pass. Mohedo rent richting de bal. Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delegado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hernández met de inworp. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Beret probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Garjelea begaat een overtreding. Garjelea krijgt een gele kaart. Bejan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguilar met een snel genomen vrije trap. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mohedo is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro geeft een lange en hoge pass. Pepino is nu in balbezit. Pepino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Semazen rent richting de bal. Inworp. Semazen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilar geeft een hoge lob. Pepino maakt een snoekduik en kopt de bal. Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Semazen is nu in balbezit. Semazen passt de bal met de wreef. Bejan rent richting de bal. Bejan geeft de bal voor. Sawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piskola Boys FC 48%, Atletico Maipu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piskola Boys FC - Atletico Maipu 0:0

49e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Domínguez is nu in balbezit. Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delegado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. Beret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - Atletico Maipu 1:0

53e minuut.
Carvajal met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Delegado is nu in balbezit. Delegado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - Atletico Maipu 2:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mândreanu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pepino stond buitenspel. Kubacki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Vaznys komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Vaznys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nulg maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nulg moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nulg schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bejan raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguilar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cracasso is nu in balbezit. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan draait met de bal, schiet en ... Sawicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Adamczewski kopt de bal weg. Mohedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Real. Real krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Adamczewski kopt de bal weg. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adamczewski probeert naar een medespeler te passen. Beret heeft problemen om de bal te vangen. Delegado is nu in balbezit. Delegado haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - Atletico Maipu 3:0

85e minuut.
Kubacki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piskola Boys FC 44%, Atletico Maipu 56%.
Piskola Boys FC - Atletico Maipu 3:0