Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Maipu Piskola Boys FC
Machete Lasarte Tactiek 5-3-2 SPO
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.2 gemiddelde waardering 47.1
solid Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Dăncescu is nu in balbezit. Mândreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mândreanu met een sublieme pass. Delegado rent richting de bal. Delegado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Adamczewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Piskola Boys FC 0:1

11e minuut.
Constantinopla geeft de bal voor. Inworp. Karlstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lixandru kopt de bal weg. Hernández rent richting de bal. Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castro krijgt een gele kaart. Hernández is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mândreanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Constantinopla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delegado rent richting de bal. Delegado haalt uit met een fantastische trap. Beret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Delegado rent richting de bal. Adamczewski onderschept slim de pass. Adamczewski geeft de bal voor. Pepino is nu in balbezit. Pepino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Castro geeft de bal voor. Semazen is nu in balbezit. Semazen passt de bal met de wreef. Pepino is nu in balbezit. Gegenleitner bokst de bal weg. Pepino is nu in balbezit. Pepino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Maipu - Piskola Boys FC 1:1

33e minuut.
Bejan met een sublieme pass. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen passt de bal zonder na te denken. Pepino is nu in balbezit. Pepino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández speelt de bal door. Delegado is nu in balbezit. Delegado haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Piskola Boys FC 1:2

44e minuut.
Bejan probeert naar een medespeler te passen. Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dăncescu met een sublieme pass. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino schiet op doel. Gegenleitner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 60%, Piskola Boys FC 40%.
Atletico Maipu - Piskola Boys FC 1:2

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaznys komt het veld opgelopen. Vydřel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Real kopt de bal weg. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vydřel. Vydřel krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ferdinand met de inworp. Bejan speelt de bal door. Vaznys rent richting de bal. Muhannad verovert de bal door een tackle van achteren. Muhannad haalt uit met een fantastische trap. Gegenleitner bokst de bal weg. Pepino rent richting de bal. Pepino haalt uit met een fantastische trap. Gegenleitner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu rent richting de bal. Delegado is nu in balbezit. Delegado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Piskola Boys FC 1:3

72e minuut.
Inworp. Mohedo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Castro rent richting de bal. Vydřel verovert de bal door een tackle van achteren. Vydřel geeft een hoge lob. Mohedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohedo haalt uit met een fantastische trap. Beret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Vydřel met de inworp. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu geeft een lange en hoge pass. Delegado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delegado passt de bal zonder na te denken. Mohedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Piskola Boys FC 1:4

89e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Mândreanu geeft een lange en hoge pass. Constantinopla controleert de bal met de borst. Delegado is nu in balbezit. Delegado haalt uit met een fantastische trap. Beret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Karlstedt met de inworp. Mândreanu geeft de bal voor. Real rent richting de bal. Mohedo verovert de bal door een tackle van achteren. Mohedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 56%, Piskola Boys FC 44%.
Atletico Maipu - Piskola Boys FC 1:4