Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Muerte Chiquita F.C. Patocity GB
Black Flash Tactiek nueva
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munižaba rent richting de bal. Munižaba met een sublieme pass. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft een hoge lob. Czendej probeert de bal met de borst te controleren. Chriske is nu in balbezit. Chriske geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzicki onderschept slim de pass. Grodzicki passt de bal zonder na te denken. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal draait met de bal, schiet en ... Raksányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej speelt de bal door. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Cacciato bokst de bal weg.

39e minuut.
Rogal onderschept slim de pass. Czendej is nu in balbezit. Rogal begaat een overtreding. Rogal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 54%, Patocity GB 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Muerte Chiquita F.C. - Patocity GB 0:0

46e minuut.
Miedziński heeft problemen om de bal te vangen. Miedziński passt de bal in één keer door. Župnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Munižaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Munižaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal met de wreef. Munižaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Munižaba haalt uit met een fantastische trap. Cacciato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Patocity GB 0:1

50e minuut.
Ghedina komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Župnek passt de bal met de wreef. Chriske bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czendej. Czendej krijgt een gele kaart. Chriske is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velcea komt het veld opgelopen. Chriske zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rogal krijgt zijn hoofd ertegen. Raksányi bokst de bal weg.

63e minuut.
Chriske verovert de bal door een tackle van achteren. Rimmel onderschept slim de pass. Rimmel met een sublieme pass. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ... Cacciato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thomet komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Miedziński met een sublieme pass. Lemarie rent richting de bal. Lemarie geeft de bal voor. Daar is Thomet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Grodzicki rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta geeft de bal voor. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lemarie verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Hutagalung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busquets is nu in balbezit. Busquets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Patocity GB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 56%, Patocity GB 44%.
La Muerte Chiquita F.C. - Patocity GB 0:2