Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patocity GB La Muerte Chiquita F.C.
nueva Tactiek iCata
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Thoma rent richting de bal. Rogal onderschept slim de pass. Adak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adak krijgt een gele kaart. Rogal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aritonang neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Miedziński geeft een hoge lob. Czendej heeft problemen om de bal te vangen. Czendej passt de bal zonder na te denken. Kröger rent richting de bal. Kröger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cacciato bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Župnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagalung verovert de bal door een tackle van achteren. Hutagalung passt de bal in één keer door. Kröger rent richting de bal. Kröger draait met de bal, schiet en ... Cacciato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Župnek passt de bal in één keer door. Mouridsen is nu in balbezit. Paliouras rent richting de bal. Paliouras draait met de bal, schiet en ... Cacciato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - La Muerte Chiquita F.C. 1:0

20e minuut.
Gamla onderschept slim de pass. Gamla passt de bal zonder na te denken. Aritonang is nu in balbezit. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel. Paulusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Rogal de bal. Rogal speelt de bal door. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aritonang onderschept slim de pass. Aritonang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Hutagalung rent richting de bal. Hutagalung probeert naar een medespeler te passen. Kröger rent richting de bal. Kröger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 39%, La Muerte Chiquita F.C. 61%.
Patocity GB - La Muerte Chiquita F.C. 1:0

57e minuut.
Adak speelt de bal door. Aritonang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rogal rent richting de bal. Rogal schiet op doel. Paulusz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patocity GB - La Muerte Chiquita F.C. 1:1

59e minuut.
Quốc Mạnh passt de bal in één keer door. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamla. Czendej roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Czendej kan niet meer verder spelen. Busquets komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal is nu in balbezit. Gamla is nu in balbezit. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla onderschept slim de pass. Quốc Mạnh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quốc Mạnh krijgt een gele kaart. Gamla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aritonang neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Hutagalung geeft een hoge lob. Paliouras is nu in balbezit. Paliouras passt de bal met de wreef. Kröger is nu in balbezit. Kröger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - La Muerte Chiquita F.C. 2:1

72e minuut.
Pépin verovert de bal door een tackle van achteren. Pépin geeft een hoge lob. Hutagalung speelt de bal door. Paliouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliouras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Quốc Mạnh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aritonang met een snelle inworp. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Paulusz trapt de bal weg. Daar is Mouridsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouridsen speelt de bal door. Aritonang rent richting de bal. Aritonang geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Hutagalung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagalung probeert naar een medespeler te passen. Paliouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliouras haalt uit met een fantastische trap. Cacciato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Aritonang probeert naar een medespeler te passen. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal passt de bal met de wreef. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano schiet op doel. Paulusz bokst de bal weg. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patocity GB - La Muerte Chiquita F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 55%, La Muerte Chiquita F.C. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patocity GB - La Muerte Chiquita F.C. 2:2